Autodesk Robot Structural analysis Professional 2021
Current time: 09-29-2020, 09:44 AM
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Author: rami1976
Last Post: rigid_joint
Replies 4
Views 1576

Autodesk Robot Structural analysis Professional 2021
#1
Autodesk Robot Structural analysis Professional 2021

Size: 1 GB
[Image: screen.png]
[Image: 37694756323642143956.jpg]
[Image: 70419443643833812425.png]

[Image: info.png]


Another advanced software development by Autodesk, which is actually part of the company's Simulation software  series called Autodesk Simulation , is the Autodesk Robot Structural Analysis Professional program, which is used for advanced building analysis. The program communicates with the Autodesk Revit software collection and calculates structural models and professional structures in three dimensions.

And

Autodesk Robot Structural Analysis Professional Software Features and Features:
- Existence of a wide range of tools for analyzing and examining the linear and nonlinear structures of the structure

- Dynamic analysis of various types of complex structures

- Investigation and simulation of various types of pressures and natural loads such as earthquakes

- Make two-way communication with Autodesk Revit software

- Has a one-piece design for concrete and steel with more than 40 international codes for steel and more than 30 codes for concrete

- Having a direct analysis method (Direct Analysis Method or DAM)

- Ability to simulate wind tunnel and check the amount of wind created load



[Image: tips.png]
Private Note:
***************************************
Content of this section is hidden, You must be registered and activate your account to see this content. See this link to read how you can remove this limitation:

http://forum.civilea.com/thread-27464.html
***************************************



[align=left][Image: download.png]
Code:
***************************************
Content of this section is hidden, You must be registered and activate your account to see this content. See this link to read how you can remove this limitation:

http://forum.civilea.com/thread-27464.html
***************************************


[Image: comments.png]
Private Note:
***************************************
Content of this section is hidden, You must be registered and activate your account to see this content. See this link to read how you can remove this limitation:

http://forum.civilea.com/thread-27464.html
***************************************


[Image: crack.png]
Code:
***************************************
Content of this section is hidden, You must be registered and activate your account to see this content. See this link to read how you can remove this limitation:

http://forum.civilea.com/thread-27464.html
***************************************

[Image: password.png]
Code:
***************************************
Content of this section is hidden, You must be registered and activate your account to see this content. See this link to read how you can remove this limitation:

http://forum.civilea.com/thread-27464.html
***************************************

This post has been made by CivilEA Post-Generator V2.3.1
Either you work well or you work much...
[-] The following 10 users say Thank You to rami1976 for this post:
  • pedzaquino, zrilek, jcbv, dizz, Dell_Brett, promo8, oanm2000, lisine, mohamz, mgdario
Reply
#2
I followed the instructions.

I tried it a few times and always after inserting the serial key I get the error (800c0005).

Then it returns me again to the serial key step. I insert the key again and the I get the error again.

And so on. Am I missing something?
Reply
#3
Did you follow the instruction by unchecking "AutoDesk Geniune Service" while you are installing? Look carefully in the folder you get with the X-force Gen crack you see a png image named UNTICK, that picture show you the options you should untick/uncheck while installing.

I do that for all the 2021 versions of AutoDesk softwares and they are working quite fine.
Reply
#4
I saw the untick picture but the installation menu has not that choice. I downloaded the installation file from the above provided link from Autodesk. I have tried the installation over 3 times and it's always the same problem.
Reply
#5
After a lot of effort I managed to run RSAP2021.

The steps that I followed were these:

1. Installed RSAP2021
2. Went to the directory C:\Program Files (x86)\Common Files\Autodesk Shared\AdskLicensing and run the uninstall.exe file.
3. Installed the AdskLicensing-installer.exe file that comes with the RSAP2020 to install Autodesk Licensing Service 9 version.
4. Followed the usual process with the xforce tool.
5. Uninstalled Autodesk Genuine Check.

So far it seems to work ok.
[-] The following 4 users say Thank You to rigid_joint for this post:
  • oanm2000, rami1976, monter, caifan
Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
Autodesk 2021 Products Keygen + License Server pezhmankhan 1 331 09-14-2020, 07:19 PM
Last Post: BennyP
Autodesk 2021 product keys rami1976 1 1,686 06-10-2020, 11:04 PM
Last Post: rami1976
Autodesk Autocad Civil 3D 2021 babakfeyzi 6 1,341 05-29-2020, 06:49 PM
Last Post: BennyP
Autodesk Autocad 2021 64Bit babakfeyzi 4 2,388 04-27-2020, 10:43 AM
Last Post: rami1976
Autodesk 3Dsmax 2021(x64) rami1976 2 898 04-21-2020, 10:51 PM
Last Post: rami1976



Users browsing this thread: 1 Guest(s)