Autodesk Revit 2013 (x32 + x64)
Current time: 11-28-2021, 07:25 PM
Users browsing this thread: 3 Guest(s)
Author: BennyP
Last Post: adams
Replies 7
Views 7878

Autodesk Revit 2013 (x32 + x64)
#1
Autodesk Revit 2013 (x32 + x64)

Size: 3.44 GB
[Image: screen.png]
[Image: 65442226543910487682.jpg]


[Image: info.png]

Autodesk Revit software is specifically built for Building Information Modeling (BIM), helping building professionals design, build, and maintain higher-quality, more energy-efficient buildings. Autodesk Revit is now available as an application that combines the capabilities of Autodesk Revit Architecture, Autodesk Revit MEP, and Autodesk Revit Structure software.



[Image: tips.png]
Private Note:
***************************************
Content of this section is hidden, You must be registered and activate your account to see this content. See this link to read how you can remove this limitation:

http://forum.civilea.com/thread-27464.html
***************************************



[align=left][Image: download.png]
Code:
***************************************
Content of this section is hidden, You must be registered and activate your account to see this content. See this link to read how you can remove this limitation:

http://forum.civilea.com/thread-27464.html
***************************************


[Image: crack.png]
Code:
***************************************
Content of this section is hidden, You must be registered and activate your account to see this content. See this link to read how you can remove this limitation:

http://forum.civilea.com/thread-27464.html
***************************************


[Image: password.png]
Code:
***************************************
Content of this section is hidden, You must be registered and activate your account to see this content. See this link to read how you can remove this limitation:

http://forum.civilea.com/thread-27464.html
***************************************


IMPORTANT NOTICE: You may use this software for evaluation purposes only.
If you like it, it is strongly suggested you buy it to support the developers.
By any means you may not use this software to make money or use it for commercial purpose.


1.Read the HELP and the Rules before posting.
2.Always post in the right thread.
3.Search before to prevent duplicates.
4.Use Preview Post to check.
5.THE BEST - Use the Post Generator.
6.Use the THANKS button.
7.Don't use REPLY if no need, use New Reply.
Chatting not allowed.
[-] The following 14 users say Thank You to BennyP for this post:
  • eng donny, 3fan, XXXX123, Milkshake, stosto6666, Dell_Brett, Quantumm, bigone, oanm2000, StaadEng, drewpt, angelflavour, caifan, ArissB
Reply
#2
Medicine only
Code:
***************************************
Content of this section is hidden, You must be registered and activate your account to see this content. See this link to read how you can remove this limitation:

http://forum.civilea.com/thread-27464.html
***************************************
[-] The following 6 users say Thank You to drewpt for this post:
  • ibmarin, stosto6666, oanm2000, StaadEng, cashdaily, Dell_Brett
Reply
#3
Code:
***************************************
Content of this section is hidden, You must be registered and activate your account to see this content. See this link to read how you can remove this limitation:

http://forum.civilea.com/thread-27464.html
***************************************
[-] The following 2 users say Thank You to melshy2711 for this post:
  • cashdaily, araza023
Reply
#4
(04-18-2012, 09:33 AM)drewpt Wrote: Medicine only
Code:
***************************************
Content of this section is hidden, You must be registered and activate your account to see this content. See this link to read how you can remove this limitation:

http://forum.civilea.com/thread-27464.html
***************************************

The links doesn´t exist.

Can you send other link ?????

I need only medicine
Reply
#5
@ gmttx post #4
I think you can try the medicine for autodesk 2013 produckts given in the post #1 of the tread below
Code:
***************************************
Content of this section is hidden, You must be registered and activate your account to see this content. See this link to read how you can remove this limitation:

http://forum.civilea.com/thread-27464.html
***************************************

pass for the rar is
Code:
***************************************
Content of this section is hidden, You must be registered and activate your account to see this content. See this link to read how you can remove this limitation:

http://forum.civilea.com/thread-27464.html
***************************************

P.S. The link is o.k, but I have not tried it by myself if it works for Revit.
If you can't run, keep walking.
[-] The following 2 users say Thank You to albani for this post:
  • 3fan, oanm2000
Reply
#6
Autodesk Revit 2013 English Win 64bit | 3.0 GB


Code:
***************************************
Content of this section is hidden, You must be registered and activate your account to see this content. See this link to read how you can remove this limitation:

http://forum.civilea.com/thread-27464.html
***************************************
[-] The following 2 users say Thank You to BennyP for this post:
  • ykhackhack, oanm2000
Reply
#7
! D:\REVIT\Autodesk Revit 2013 English Win 32-64bit_softarchive.net.part1.rar: CRC failed in Autodesk Revit 2013 English Win 32-64bit\Autodesk_Revit_2013_English_Win_32-64bit.exe. The file is corrupt
! D:\REVIT\Autodesk Revit 2013 English Win 32-64bit_softarchive.net.part1.rar: Unexpected end of archive
! D:\REVIT\Autodesk Revit 2013 English Win 32-64bit_softarchive.net.part1.rar: Packed data CRC failed in Autodesk Revit 2013 English Win 32-64bit\Autodesk_Revit_2013_English_Win_32-64bit.exe. The volume is corrupt
! D:\REVIT\Autodesk Revit 2013 English Win 32-64bit_softarchive.net.part3.rar: Unexpected end of archive
! D:\REVIT\Autodesk Revit 2013 English Win 32-64bit_softarchive.net.part3.rar: Packed data CRC failed in Autodesk Revit 2013 English Win 32-64bit\Autodesk_Revit_2013_English_Win_32-64bit.exe. The volume is corrupt

Please I had downloaded and try to extract the file several times with above error message, please help me out.
Reply
#8
All links appear to be dead.
Can someone please recheck & upload other links.
.
Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
Autodesk Revit 2022 + Server + AddOns poolmand 9 849 11-16-2021, 09:14 AM
Last Post: poolmand
Autodesk Revit LT 2021.1 (x64) Multilanguage BennyP 1 1,156 02-22-2021, 04:40 PM
Last Post: BennyP
AUTODESK REVIT STRUCTURE V2014 WIN32/WIN64-ISO BennyP 4 5,987 04-21-2018, 10:51 PM
Last Post: joker™
Autodesk Revit 2016 (x64) BennyP 1 4,573 10-19-2017, 10:10 PM
Last Post: joker™
AUTODESK REVIT MEP V2014-ISO (x32/x64) BennyP 1 3,011 10-15-2017, 02:33 PM
Last Post: joker™



Users browsing this thread: 3 Guest(s)