AUTODESK AUTOCAD REVIT MEP SUITE V2011
Current time: 04-19-2021, 01:17 PM
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Author: BennyP
Last Post: kamran
Replies 1
Views 3168

AUTODESK AUTOCAD REVIT MEP SUITE V2011
#1
AUTODESK AUTOCAD REVIT MEP SUITE V2011

[Image: info.png]
WIN32-WIN64 | Fomat: ISO | 3DVD |

AutoCAD® Revit® MEP Suite building design software combines Autodesk® Revit® MEP building information modeling (BIM) software and AutoCAD® MEP software to offer a comprehensive energy-efficient building solution for mechanical, electrical, and plumbing (MEP) engineers, designers, and drafters.
Release info:
DVD1: AutoCad Revit MEP
DVD2: AutoCad MEP for Revit Suite 32Bit
DVD3: AutoCad MEP for Revit Suite 64Bit

Check install.txt on DVD1

Downloaded from Rapidshare and installed. In the proccess of installation for installing the content you need to be connected to internet and you need many time for downloading. You can stop this download and to renew it later when running the software.
The bad news - DVD1 need a single layer DVD but the 2 and 3 need double layer for burning.
The good news - 2 and 3 are the same as Autocad MEP so if you downloaded before you don't need them (for me is too late).


[Image: screen.png]
[Image: 97701851716883678600.gif]
[Image: 46969768751578759019.gif]

[Image: Download.png]

***************************************
Content of this section is hidden, You must be registered and activate your account to see this content. See this link to read how you can remove this limitation:

http://forum.civilea.com/thread-27464.html
***************************************


[Image: password.png]

***************************************
Content of this section is hidden, You must be registered and activate your account to see this content. See this link to read how you can remove this limitation:

http://forum.civilea.com/thread-27464.html
***************************************

IMPORTANT NOTICE: You may use this software for evaluation purposes only.
If you like it, it is strongly suggested you buy it to support the developers.
By any means you may not use this software to make money or use it for commercial purpose.
1.Read the HELP and the Rules before posting.
2.Always post in the right thread.
3.Search before to prevent duplicates.
4.Use Preview Post to check.
5.THE BEST - Use the Post Generator.
6.Use the THANKS button.
7.Don't use REPLY if no need, use New Reply.
Chatting not allowed.



[-] The following 8 users say Thank You to BennyP for this post:
  • dfense, Dell_Brett, sasan73, kica148, kamran, flyboy777, DamaD, ha893459
Reply
#2
(04-20-2010, 05:48 AM)BennyP Wrote: Downloaded from Rapidshare and installed. In the proccess of installation for installing the content you need to be connected to internet and you need many time for downloading. You can stop this download and to renew it later when running the software.
The bad news - DVD1 need a single layer DVD but the 2 and 3 need double layer for burning.
The good news - 2 and 3 are the same as Autocad MEP so if you downloaded before you don't need them (for me is too late).

Thanks dear BennyP ,
here Libraries links:

***************************************
Content of this section is hidden, You must be registered and activate your account to see this content. See this link to read how you can remove this limitation:

http://forum.civilea.com/thread-27464.html
***************************************


after download these files & Revit MEP Files that given by BennyP
copy Revit MEP Files (burn or mount) to your hard and creat folder
ContentAll
and copy the files you downloaded to this folder
ENULookupTables.cab
IES.cab
SamplesRME.cab

then creat next folder
ContentENU
and copy the rest of files to this folder

Open RevitInstall.ini file in installation DVD and change line #5 from
***************************************
Content of this section is hidden, You must be registered and activate your account to see this content. See this link to read how you can remove this limitation:

http://forum.civilea.com/thread-27464.html
***************************************

to
***************************************
Content of this section is hidden, You must be registered and activate your account to see this content. See this link to read how you can remove this limitation:

http://forum.civilea.com/thread-27464.html
***************************************


now you run setup.exe ! :clap:
by kamran ! ! !
Kamran via HP :)
!!!!!!!!!!!
!!!!!!
!!!
[-] The following 3 users say Thank You to kamran for this post:
  • Dell_Brett, DamaD, mondra.12345
Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
Autodesk Revit LT 2021.1 (x64) Multilanguage BennyP 1 423 02-22-2021, 04:40 PM
Last Post: BennyP
Autodesk Infrastructure Design Suite Ultimate 2021 giovas 0 1,101 04-20-2020, 09:32 PM
Last Post: giovas
Autodesk Infrastructure Design Suite Ultimate 2020 giovas 0 1,837 08-04-2019, 05:50 PM
Last Post: giovas
AUTODESK REVIT STRUCTURE V2014 WIN32/WIN64-ISO BennyP 4 5,047 04-21-2018, 10:51 PM
Last Post: joker™
Autodesk Revit 2016 (x64) BennyP 1 4,114 10-19-2017, 10:10 PM
Last Post: joker™



Users browsing this thread: 1 Guest(s)