CivilEA Bug Report
Current time: 03-31-2020, 01:13 PM
Users browsing this thread: 3 Guest(s)
Author: Administrator
Last Post: amindoxiti
Replies 88
Views 18743

CivilEA Bug Report
#61
^ what is the problem?
Reply
#62
Hello admin,

Maybe this was already reported, but...

It seems that old


***************************************
Content of this section is hidden, You must be registered and activate your account to see this content. See this link to read how you can remove this limitation:

http://forum.civilea.com/thread-27464.html
***************************************


is not working as it was.
Now all links with that code is not coded. Some of them are html links, some are text.


[Image: 32640944209716352079.jpg]

[Image: 16525673127059307695.jpg]


There are thousadns of pages with that situation like:
***************************************
Content of this section is hidden, You must be registered and activate your account to see this content. See this link to read how you can remove this limitation:

http://forum.civilea.com/thread-27464.html
***************************************


I have corrected some of them but it is a huge task to correct them all.

Best wishes,
LtCmdr Lisine
[-] The following 6 users say Thank You to lisine for this post:
  • amindoxiti, oanm2000, usman, Dell_Brett, rami1976, Administrator
Reply
#63
^^^


FIXED
[-] The following 1 user says Thank You to Administrator for this post:
  • Dell_Brett
Reply
#64
Dear Admin

Add Thank You button is not working when clicked. I'm using Mozilla Firefox.

regards
CACE
Reply
#65
(03-26-2019, 06:19 AM)cace-01 Wrote: Dear Admin

Add Thank You button is not working when clicked. I'm using Mozilla Firefox.

regards
CACE

it works fine, I test on Mozilla now, please check another explorer or check your setting
Reply
#66
Again, the delete button does not work for me.
Do not worry about your difficulties in Mathematics, I can assure you mine are still greater.  -Albert Einstein           
Reply
#67
(04-03-2019, 12:41 PM)amindoxiti Wrote: Again, the delete button does not work for me.

it works for me, if other moderators have same problem?
Reply
#68
Quote:EP has several problem and we disabled it temporary.
Any hope to have it back?
Secondly the

***************************************
Content of this section is hidden, You must be registered and activate your account to see this content. See this link to read how you can remove this limitation:

http://forum.civilea.com/thread-27464.html
***************************************

is missbehaving. It displays as it is (like a text)
Either you work well or you work much...
[-] The following 2 users say Thank You to rami1976 for this post:
  • amindoxiti, Administrator
Reply
#69
(04-16-2019, 07:52 AM)rami1976 Wrote: Any hope to have it back?
Secondly the

***************************************
Content of this section is hidden, You must be registered and activate your account to see this content. See this link to read how you can remove this limitation:

http://forum.civilea.com/thread-27464.html
***************************************

is missbehaving. It displays as it is (like a text)

1) No, EP have several problems and with this condition we can not have it.
2) we`ll check the isssue
Reply
#70
For some of the new post in forum, I'm still having notification from google chrome that the site is attacked and maybe fishing

***************************************
Content of this section is hidden, You must be registered and activate your account to see this content. See this link to read how you can remove this limitation:

http://forum.civilea.com/thread-27464.html
***************************************

If you can't run, keep walking.
Reply




Users browsing this thread: 3 Guest(s)