Civil Engineering Association
Staad pro installation problem - Printable Version

+- Civil Engineering Association (https://forum.civilea.com)
+-- Forum: Software (https://forum.civilea.com/forum-65.html)
+--- Forum: Software Installation Problems & Bugs (https://forum.civilea.com/forum-106.html)
+---- Forum: Archive Problem (https://forum.civilea.com/forum-28.html)
+---- Thread: Staad pro installation problem (/thread-15331.html)



Staad pro installation problem - jigarcivil - 08-15-2010

I am trying to install staad pro in my pc...as per install.txt file first install bently lice server file i have installed it and after that i am trying to install staadpro.exe but it says that you didnt installed bently lic server but actually i have installed it....can anyone help me plx


RE: Staad pro installation problem - rimrany - 08-15-2010

Dear,
I was also facing the problem but got the solution, just restart your machine n after that try to install the staad, that's it.


RE: Staad pro installation problem - civilianpg - 08-15-2010

Your system is running which OS and whether its of 32bit or 64bit??


RE: Staad pro installation problem - alay - 10-11-2010

can anyone help me
i need to install staad pro 2007 on my new PC with windows 7 -32bit.
its showing the same error as above that you didnt installed bently lic server.
please help me as soon as possible


RE: Staad pro installation problem - ssi3k - 10-11-2010

Try this medicine. It worked well with my Win7 x32 OS.

***************************************
Content of this section is hidden, You must be registered and activate your account to see this content. See this link to read how you can remove this limitation:

http://forum.civilea.com/thread-27464.html
***************************************


By the way Version 2007 is the same as V8i.

Good Luck!