|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
User Comments
|
|
|
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |
|
|
|
Grunf (04-15-2011 at 12:53 PM) |
|
george, Tvoj odgovro za spymaster-a sam premjestio u njegov profil, budući da na forumu nije dopušten chat. Kako od mene nisi dobio kaznene bodove jer te poštujem i vjerujem da se s tobom može na jedan normalan način sve riješiti bez naezanja kao s nekim drugim članovima foruma, zamolio bi te da ne koristiš forum za chat. Chat je dozvoljen samo kroz komentare i privatne poruke - kako to nalažu pravila foruma. Kao što rekoh nisam ti upisao penale na profil obrisavši tvoj reply iz threada u kojem se nije nalazio pa bi ja mogao dobiti prigovor... zato te molim da na forumu (van privatih poruka i komentara) ne pišeš privatne poruke tipa "zahvala" i pitanja "odakle ste" jer iz takvih poruka topik prerasta u chat... Nadam se da razumiješ i da mi ne zamjeraš za ovo što sam ti napisao. Pozdrav, G |
|
|
|
Grunf (04-15-2011 at 12:38 PM) |
|
george85, Zaista ne znam što da ti kažem na ovo... Iskreno i mene smeta to takoreć nenamjerno brisanje informacija... Svaki puta kada se dogodi nešt novo na forumu, privatne poruke i komentari nestanu. Više sam izgubio volju voditi rasprave sa glavešinom foruma jer vidim da nema ploda od toga - uvijek novi problemi, a samo jedan kolega s foruma uz mene ima petlje diskutirati direktno o problemima, na kraju "popušimo" jer onaj tko plaća vodi i kolo i protiv toga se ne može (na žalost) - znaš onu: "veži konja di ti gazda kaže"... Obično kažem što mi je na pameti pa dobijem po "tamburi"... Sad ću malo šutit pa da vidim do kada ostatak ekipe može trpit ove "bugove" na forumu, a onda ću se izjasnit. I ja sam imao kojekakvih korisnih informacija na profilu pa su nestale, odonda sam si napravio jednu mapu (file) na disku sa nazivom CivilEA i tamo si redovito napravim novu word datoteku u koju si snimim korisne informacije koje dobijem od ljudi... eto pokušaj sa sličnim, za slučaj da se opet dogodi ovo što se sada dogodilo. Lijep pozdrav, G |
|