Problem installing Tekla 16.0
Current time: 11-13-2018, 07:02 PM
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Author: faros3000
Last Post: faros3000
Replies 5
Views 3952

Problem installing Tekla 16.0
#1
I´m having troubles during installation:

I installed Tekla in the default diretory:

C:\Program Files\Tekla Structures\16.0\nt\bin

but when I try to apply the crack on teklastructures.exe, the following message appears:

[Image: 85567396974210638971.jpg]

Any help plz?
Information is not knowledge.
Albert Einstein


#2
your installation file version and medicine version is different. i guess your installation file is newer than your medicine. try to download installation file and medicine together (both links are in same post).
[-] The following 1 user says Thank You to alisafei for this post:
  • faros3000
#3
Thanks Alisafei, I was effectively mixing version 64-bits with medicine for 32-bits and now the problem is solved.

One more question for the experienced users of Tekla. Comparing my "about" window:

[Image: 56217389221167901214.jpg]

with the one posted by BennyP in the Tekla 16.0 thread:

[Image: 20651343440517744816.jpg]

It looks that I am missing the module for analysis and design. How can I activate it? Any idea/ssugestion?

Thanks un advance,
Information is not knowledge.
Albert Einstein


#4
It has to do with data your had inputed on the Login- in page, when TEKLA starts where you input your desired ENVIRONMENT, ROLE and LICENSE!
In BENNYP's case he chose the following
ROLE: ALL
LICENSE: FULL
Proud Member of Best Civil Engineering Forum since May 2009
[-] The following 1 user says Thank You to yakwetu for this post:
  • faros3000
#5
(03-05-2010, 05:44 AM)faros3000 Wrote: I´m having troubles during installation:

I installed Tekla in the default diretory:

C:\Program Files\Tekla Structures\16.0\nt\bin

but when I try to apply the crack on teklastructures.exe, the following message appears:

[Image: 85567396974210638971.jpg]

Any help plz?

hi faros3000...i got same problem with you on applying the patch on tekla v16..how did you solve the problem..im using 32bit version..can u send me the patch you use...tnx
#6
(04-23-2010, 08:46 PM)archiphil Wrote: hi faros3000...i got same problem with you on applying the patch on tekla v16..how did you solve the problem..im using 32bit version..can u send me the patch you use...tnx

My problem was that I installed Tekla v16 64-bits, and was applying the patch for 32-bits (that´s the reason why the size of the files didn´t match). After that I downloaded the patch for 64-bits and the problem was solved.

If you´re experiencing the same problem, but your using a 32-bits OS, then the reason has to be you are trying to apply the patch for 64-bits. Make sure you are downloading/installing Tekla v16 32-bits as well as downloading/installing the patch for 32-bits.

Both the instalation files and the patch I used were the ones posted here in CivilEA.

Hope this helps!
Information is not knowledge.
Albert Einstein


[-] The following 1 user says Thank You to faros3000 for this post:
  • archiphil




Users browsing this thread: 1 Guest(s)