USE ETABS, SAFE, SAP2000 FOREVER
Current time: 01-19-2018, 10:17 PM
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Author: mowafi3m
Last Post: BennyP
Replies 3
Views 1955

USE ETABS, SAFE, SAP2000 FOREVER
#1
Run as Date

Size: 43 KB
[Image: screen.png]
[Image: 38227860851368584723.jpg]

[Image: info.png]

maybe a good news for CSI Program Activation
the (run as date ) is the Exciting simple way to use ETABS, SAFE, SAP2000 Forever

[Image: tips.png]
Private Note:
***************************************
Content of this section is hidden, You must be registered and activate your account to see this content. See this link to read how you can remove this limitation:

http://forum.civilea.com/thread-27464.html
***************************************



[align=left][Image: download.png]

64x
***************************************
Content of this section is hidden, You must be registered and activate your account to see this content. See this link to read how you can remove this limitation:

http://forum.civilea.com/thread-27464.html
***************************************



32x
***************************************
Content of this section is hidden, You must be registered and activate your account to see this content. See this link to read how you can remove this limitation:

http://forum.civilea.com/thread-27464.html
***************************************


to apply the ( Run as Date ) show the video below

***************************************
Content of this section is hidden, You must be registered and activate your account to see this content. See this link to read how you can remove this limitation:

http://forum.civilea.com/thread-27464.html
***************************************



This post has been made by CivilEA Post-Generator V2.3.1
Reply
#2
i was trying to run etabs2016 and with this tool finally worked, i run as 31 december 2016 and works perfectly
[-] The following 5 users say Thank You to ing.jlrb for this post:
  • Panjack39, macrem99, mowafi3m, kurt_dabs, narendra
Reply
#3
I can test SAP2000 v18.2.0 x64 onto Win7x64 and work it, but not Win8x64. Why?
Reply
#4
Only because for the fourth time you post in wrong section. This section is CSI products and not CSI Problems. Hard to remeber for you so a new warning. If you have a link or need a new link this is the place. Opening a discution about your problems with maybe many users posting answers will fill it with not useful posts.
1.Read the HELP and the Rules before posting.
2.Always post in the right thread.
3.Search before to prevent duplicates.
4.Use Preview Post to check.
5.THE BEST - Use the Post Generator.
6.Use the THANKS button.
7.Don't use REPLY if no need, use New Reply.
Chatting not allowed.



Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
Convert SAP2000 to ETABS (or ETABS to SAP2000) mowafi3m 0 1,950 08-25-2016, 07:55 PM
Last Post: mowafi3m



Users browsing this thread: 1 Guest(s)