CivilEA Bug Report
#31
No need to check. Disapeared everywhere.
And posts after reading apear as not in the main page.
Reply
#32
List with users who gave their thanks is also gone.
Reply
#33
on my system win10x64 is not showing
Either you work well or you work much...
Reply
#34
(09-18-2017, 01:34 PM)oanm2000 Wrote: Dear Admin,
The Thanks Buttom it´s disappeared.
Let me check in another devices, but I didn´t see it on laptops (Win10) and my iPad neither
Regards

thanks for your report,
apter last update in core, thanks button need to be updated too,
we are trying to activate it again.
Reply
#35
Thank you plug-in is now works again.
Reply
#36
(09-18-2017, 02:28 PM)BennyP Wrote: And posts after reading apear as not in the main page.

in progress ....
Reply
#37
Dear Admin
the thank you button looks to be not working in the way we use it before.
i tested it on both internet explorer and google chrome.
kindly check it
regards
Either you work well or you work much...
[-] The following 1 user says Thank You to rami1976 for this post:
  • amindoxiti
Reply
#38
hello

we are working to solve it, due to recent update in forum this problm occur
[-] The following 4 users say Thank You to Administrator for this post:
  • rami1976, amindoxiti, Dell_Brett, oanm2000
Reply
#39
The delete button does not work for me. Actually, it works as CivilEA Bug Report button.
Do not worry about your difficulties in Mathematics, I can assure you mine are still greater.  -Albert Einstein           
[-] The following 1 user says Thank You to amindoxiti for this post:
  • Dell_Brett
Reply
#40
When I click on the Thanks button, it does not update the Post. It tells me if I want to remove the action, but it does not show my name on the list.
And the Quick Edit Button do not work for me...
Regards
[-] The following 3 users say Thank You to oanm2000 for this post:
  • amindoxiti, Dell_Brett, Administrator
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)