Problem when install Revit Structure 2011
Current time: 08-15-2018, 04:26 PM
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Author: HungNguyen29
Last Post: HungNguyen29
Replies 6
Views 3250

[Request] Problem when install Revit Structure 2011
#1

Dear,

Now I'm using system program: win 7, 32 bits. When I install Revit Suite Structure 2011, I can't select the product Revit Structure 2011, only permited library of revit and Error report install from Autodesk. I don't uderstand what happening.

I need your help!!

Thanks and BestRegards,

New engineer
#2
if you downloaded from Autodeswk web site ,
you should download revit structure libraries and temps
follow this post:
***************************************
Content of this section is hidden, You must be registered and activate your account to see this content. See this link to read how you can remove this limitation:

http://forum.civilea.com/thread-27464.html
***************************************

Kamran via HP :)
!!!!!!!!!!!
!!!!!!
!!!
#3
I'm sorry I'm to be new engineer, Revit Str can make 3D model only building ??
#4
Autodesk® Revit® Structure building information modeling (BIM) software for structural engineering provides purpose-built tools for structural design and analysis. With the advantage of BIM, Revit Structure helps to improve multi-discipline coordination of structural design documentation, minimize errors, and enhance collaboration between structural engineering and architecture teams.

***************************************
Content of this section is hidden, You must be registered and activate your account to see this content. See this link to read how you can remove this limitation:

http://forum.civilea.com/thread-27464.html
***************************************

Kamran via HP :)
!!!!!!!!!!!
!!!!!!
!!!
[-] The following 1 user says Thank You to kamran for this post:
  • Grunf
#5

Dear,

I found my problem is have to remove Dwf view, a component software of autodesk.

But, I met new problem when installing it, I can't configure bundle name: ENUHelpstr of 6 bundles of Revit Structure??

Thank and BestRegards
New Engineer
#6
Dear Hung.
Yes the main problem in VISTA is about dwg view..you have to uninstall the previous version because the new revit has the latest one..and about the second problem u mentioned, i didnt encounter this problem after solving the first problem. but any how you must use the Administrator account from windows VISTA and always TURN OFF UAC(User Account Control) by going to users in control panel before installing these type of large and rather complex installations..hope it will solve ur problem...otherwise u may be missing some installtion components.
WS
#7
Dear Coss,

I turn off UAC before installed special software, so I think my revit file configuration not enough components.

Thank & BestRegards,



Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
[REQUEST] primavera to revit structure?? 1212 0 1,280 10-01-2010, 08:24 AM
Last Post: 1212
Revit Structure 2011 license problem bluefish80 4 3,070 09-10-2010, 04:08 PM
Last Post: mdmh10
DOMED ROOF in Revit Structure??? I need help alnasir 0 1,284 09-08-2010, 10:30 PM
Last Post: alnasir
Rebar render in Revit Structure 2010 stigtg 3 2,563 07-09-2010, 08:32 PM
Last Post: stigtg
Revit Structure 2010 (Help Menu) albert23rd 0 1,331 06-05-2010, 11:12 AM
Last Post: albert23rd



Users browsing this thread: 1 Guest(s)