Civil Engineering Association
CivilEA Bug Report - Printable Version

+- Civil Engineering Association (http://forum.civilea.com)
+-- Forum: Forum Discussion (http://forum.civilea.com/forum-23.html)
+--- Forum: Suggestion & Complains (http://forum.civilea.com/forum-13.html)
+--- Thread: CivilEA Bug Report (/thread-53974.html)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7


RE: CivilEA Bug Report - hmwere - 03-06-2017

The reload button (on the right) under Forum stats ( seen below) does not refresh any more. It does refreshing forever, no results come up: OS- Windows 10

[Image: 62662554750043429009.jpg]

Regards


RE: CivilEA Bug Report - pezhmankhan - 03-06-2017

My last post moved to ASCE by "amindoxiti".


RE: CivilEA Bug Report - concreteok - 03-06-2017

(03-06-2017, 07:27 AM)hmwere Wrote: The reload button (on the right) under Forum stats ( seen below) does not refresh any more. It does refreshing forever, no results come up: OS- Windows 10

happens to me too once a while but that could be due to internet connection.

I'm on WIN 8.1.


RE: CivilEA Bug Report - pezhmankhan - 03-06-2017

Dear Admin,

When You change my group, ASCE is appear again.


RE: CivilEA Bug Report - Administrator - 03-06-2017

(03-06-2017, 07:27 AM)hmwere Wrote: The reload button (on the right) under Forum stats ( seen below) does not refresh any more. It does refreshing forever, no results come up: OS- Windows 10


Regards


this is due to your explorer and internet connection, poor internet connection lead to this.


RE: CivilEA Bug Report - rami1976 - 03-07-2017

Dear Admin
after  editing a post , i am having this message after i press save changes
[Image: 86366740884594529758.png]
if i press refresh , the edited post will be displayed.


RE: CivilEA Bug Report - Administrator - 03-07-2017

(03-07-2017, 05:30 AM)rami1976 Wrote: Dear Admin
after  editing a post , i am having this message after i press save changes
[Image: 86366740884594529758.png]
if i press refresh , the edited post will be displayed.

SOLVED


RE: CivilEA Bug Report - rami1976 - 05-13-2017

Dear Admin
I notice something on the post generator , as if the tabs (article, software etc.. ) are not working.
any of the tabs i press on , it lead me to article format.
Regards


RE: CivilEA Bug Report - Administrator - 05-13-2017

(05-13-2017, 08:19 AM)rami1976 Wrote: Dear Admin
I notice something on the post generator , as if the tabs (article, software etc.. ) are not working.
any of the tabs i press on , it lead me to article format.
Regards

works fine for me.
please use another browsers and check if it works fine or not


RE: CivilEA Bug Report - oanm2000 - 09-18-2017

Dear Admin,
The Thanks Buttom it´s disappeared.
Let me check in another devices, but I didn´t see it on laptops (Win10) and my iPad neither
Regards